Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Cybercriminaliteit bedreigt ons iedere dag. Doordat ons leven, zowel zakelijk als privé, zich de afgelopen decennia steeds meer in de digitale wereld afspeelt, is het risico op cyberincidenten steeds groter geworden. Bovendien ontwikkelen cyberrisico’s zich zo snel dat, wat vandaag als nieuw wordt beschouwt, waarschijnlijk morgen alweer achterhaald is. Met de E-Learning Cyber Awareness training van International Security Partners creëert u bewustwording bij uw medewerkers. Deze E-Learning training behandeld alle mogelijke cyberrisico's waarmee uw medewerkers te maken kunnen krijgen.

 

Gevaren van E-mail

Denk hierbij aan phising, man in the middle attacks, CEO fraude, het verzenden en ontvangen van emails. Wordt alles blindelings gedeeld?

Surf gevaren 

Is een webbrowser voorzien van een slotje of geeft deze een melding dat de website niet beveiligd is? In dit onderdeel wordt bewustwording gecreëerd van gevaren van adware, malware, etc.

Hoe informatie beveiligd moet worden

Wachtwoord beleid, het gebruik van openbare wifi, gebruik van printers (informatie in de printer en hard copy van printjes), de schermbeveiliging / clean desk en het USB gebruik.

Risico’s smartphone gebruik 

Email info en welke contacten staan er allemaal op de smartphone.

Identiteitsfraude 

Zijn medewerkers bewust van risicoaspecten, zoals misbruik BSN? Ook gebruik van kopieën van paspoort etc. komt aan bod in dit onderwerp.

Omgaan met digitale bedrijfsmiddelen

Wat te doen bij diefstal of vermissing? Hoe gaan de medewerkers om met de bedrijfsmiddelen

Thuiswerken

Hoe wordt er  ingelogd op het bedrijfsnetwerk? Wordt een afgesloten of blijft hij altijd open en aan staan? Wordt belangrijke informatie lokaal opgeslagen?

Social Media

Hoe, wanneer, wat en met wie. Wat wordt er gedeeld op sociale kanalen?

AVG

Wat zijn persoonsgegevens, op wie of wat is de AVG van toepassing, hoe wordt de AVG nageleefd.

 

Het E-Learning platform van International Security Partners

De E-Learning trainingen van International Security Partners zijn gebasseerd op echte voorbeelden uit onze praktijk. De programma's zijn samengesteld door de professionals van International Security Partners.

Wanneer u kiest voor E-Learning van International Security Partners ontvangt u van ons de inlog gegevens voor de E-learning omgeving van uw organisatie.
Dit noemen wij ons E-learning Platform.

Als beheerder van dit platform kunt u kiezen uit verschillende trainingen. Dankzij het eenvoudig te bedienen platform kunt u een training toewijzen aan een medewerker.
U bepaalt dus zelf welke medewerker welke training volgt. Als beheerder kunt u de prestaties van elke medewerker volgen en daar waar nodig ondersteuning bieden.

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende modules en iedere module wordt afgesloten met een toets. Hierdoor kan er pas aan een nieuwe module begonnen worden als de informatie uit de betreffende module begrepen is. Onze trainingen zijn interactief, de deelnemers worden uitgedaagd om
actief te participeren. Uw medewerkers kunnen de training op elk device volgen, wanneer de training met goed gevolg is doorlopen ontvangen de deelnemers een certificaat.

Meer informatie?
Samantha Oskam
Backoffice medewerker sales

Vraag onze menukaart Screening aan

ISP biedt service op maat, download onze menukaart screening om uw pakket samen te stellen.

Direct downloaden