Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Hoe beslist u of cyber-risico’s binnen uw organisatie voldoende zijn afgedekt? Een online cyber-risicoanalyse kan in zo’n geval uitkomst bieden. Door uw informatiebeveiliging te analyseren, krijgt u direct inzicht in de potentiële gevaren. Op basis daarvan kunt u bepalen of maatregelen nodig zijn. Onze experts ondersteunen u hier graag bij.

Het doel van de cyber-risicoanalyse

Met behulp van onze zelfontwikkelde tool en een gesprek met onze adviseurs kunt u direct bepalen hoe cyber-risico’s uw organisatie beïnvloeden. Aan de hand van de tool en het gesprek wordt u meegenomen in de analyse en ziet u vervolgens waar u wel of niet (aanvullende) maatregelen moet nemen. 

Technische en organisatorische maatregelen

Een goede balans van technische en organisatorische maatregelen is belangrijk om voldoende weerstand te bieden tegen cyber-risico’s. Technische maatregelen zijn vaak gebaseerd op software; organisatorische gaan vooral over het hebben of formuleren van beleid, procedures of trainingen. Met de juiste maatregelen beïnvloed je het online gedrag van werknemers en helpt je hen bekend te maken met informatiebeveiliging en alle mogelijke risico’s.

Wilt u alvast beginnen met het bewuster maken van uw werknemers? Neem contact met ons op en vraag naar onze productkaart ‘Cyber-awareness Training’.

Afronding van de risicoanalyse

Zodra u de risicoanalyse heeft afgerond, ontvangt u een rapport met daarin uw aangeleverde informatie en een grafische weergave van de analyse. Daarop ziet u direct wat de kritische punten binnen uw organisatie zijn. Daarnaast ontvangt u van ons een conclusie en aanbeveling en maken wij een belafspraak met u. Tijdens die afspraak stemmen we de rapportage af en beantwoorden we eventuele vragen.

Wij helpen u graag verder

Heeft u nog vragen over de risicoanalyse of over onze productkaart Cyber-awareness Training? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Graag ontvang ik de menukaart 'cyber-risicoanalyse'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op
Evert Slaman
Algemeen directeur

Gerelateerde diensten