Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Casus: Waardevolle samenwerking Chubb Nederland

“Neemt het risico voor bekende en vermogende mensen toe?” Die vraag stelt NOS naar aanleiding van de gewapende overval op Ali B bij zijn huis in Almere. Een terechte vraag ook, want de lijst met BN’ers die de afgelopen tijd slachtoffer werden van geweld en beroving wordt steeds langer. Onlangs schreven we al over de beroving van Lil Kleine en gewelddadige overval op Mark Gillis, maar ook de namen van onder andere Nikkie de Jager, René van der Gijp, Fred van Leer en Gordon staan op de lijst met slachtoffers.

Wat ooit begon met de ontwikkeling van een zogenaamd ‘detectorslot’ in 1818 – het eerste en originele veilige slotmechanisme, groeide uit tot een wereldwijd fenomeen: Chubb. Inmiddels zet Chubb zich al meer dan tweehonderd jaar in om de wereld veiliger te maken en (bedrijfs)processen te helpen verbeteren. Chubb Nederland is actief op het gebied van elektronische beveiliging, brandbestrijdingsoplossingen en alarmcentralediensten. Met meer dan 100.000 Nederlandse klanten in de meest uiteenlopende sectoren, ruim 1.100 medewerkers en tien locaties verspreid over het land, kunnen we Chubb gerust een grootmacht noemen in onze branche. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met een gerenommeerde partij als Chubb Nederland. 

Heeft u tevens interesse in een in-employment screeningstraject? Door tussentijds uw personeel te screenen, krijgt u inzicht in de identiteit, betrouwbaarheid en integriteit van uw personeel. Ook helpt het u om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Wij komen graag langs om uw behoeftes scherp te krijgen en helpen u bij het samenstellen van één of meerdere screeningspakketten.