Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Afpersing na affaire

Een getrouwde specialist in een ziekenhuis kreeg een nieuwe secretaresse. Deze secretaresse liet al snel blijken dat zij haar “baas” erg leuk vond. Uiteindelijk wist zij de specialist te verleiden. Na een affaire van ongeveer een jaar, wilde de specialist de relatie toch verbreken. Hij besloot ook zakelijk afscheid te nemen.

De voormalige secretaresse, liet het er niet bij zitten en chanteerde de specialist. Zij verklaarde dat zij in opdracht van de specialist een abortus had laten uitvoeren. Zij wilde geld hebben als genoegdoening. De specialist heeft haar toen een bedrag geschonken.

Echter na een maand liet zij opnieuw weten meer geld nodig te hebben, anders zou zij de affaire en de abortus bekend maken bij de Raad van Bestuur.

Wij hebben geadviseerd NIET opnieuw geld te betalen en de afpersing en affaire bekend te maken bij de Raad van Bestuur. Dit heeft de specialist gedaan.

Wij hebben vervolgens een uitvoerig en indringend gesprek gevoerd met de voormalige secretaresse en haar duidelijk gemaakt dat zij onmiddellijk diende te stoppen met de afpersing en moest stoppen om contact te zoeken met de specialist.

Hierna heeft de specialist geen contact meer gehad met de betreffende voormalige secretaresse.