Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

John te Roller

Onderzoeker

Bij International Security Partners vertegenwoordig ik een unieke combinatie van nieuwsgierigheid, analytische vaardigheden en een diepgaande toewijding aan onze klanten. Met meer dan veertig jaar ervaring in het onderzoeken van fraude en integriteitskwesties in diverse sectoren, heb ik een schat aan kennis verzameld die ik graag deel om anderen te helpen.

Geen dag is hetzelfde in mijn werk. Elke situatie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar mijn doel blijft constant: het achterhalen van de toedracht van incidenten en het voorkomen van herhaling. Ik geloof sterk in het volledig ontzorgen van onze klanten, door hun problemen uit handen te nemen en hen te begeleiden bij elke stap van het proces.

Of het nu gaat om het analyseren van gegevens, het uitvoeren van diepgaande onderzoeken, of het bieden van advies op maat, ik sta klaar om mijn expertise in te zetten voor het welzijn van onze klanten. Bij International Security Partners streven we ernaar om resultaten te leveren die een blijvend verschil maken. We zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en laten dat ook zien. Ik ben trots om daar deel van uit te maken.