Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Inspirerende Masterclass Crisismanagement

Een crisis komt altijd uit een onverwachte hoek en verloopt meestal anders dan gedacht. Wanneer u als organisatie geconfronteerd wordt met onverwachtse gebeurtenissen heeft dat veel impact op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Uw organisatie kan bijvoorbeeld als gevolg hiervan kwetsbaar zijn voor negatieve publiciteit. Gelukkig kunt u zich hierop voorbereiden

Zelf de regie voeren

Tijdens een crisis is het belangrijk dat u samen met uw crisisteam de touwtjes in handen krijgt, zo kunt u zelf de regie voeren. We behandelen incidenten die van grote invloed kunnen zijn op de dagelijkse bedrijfsvoering en we laten u zien hoe u zich kunt voorbereiden.

Masterclass door ervaren crisisconsulenten

Onze masterclass crisismanagement wordt verzorgt door ervaren crisisconsulenten die dagelijks te maken krijgen met incidenten van uiteenlopende aard.

Na deze masterclass heeft u voldoende kennis in huis om elke crisis te managen. U krijgt duidelijke handvatten waardoor u goed voorbereid bent in geval van nood.

Het programma

Wanneer u interesse heeft in een masterclass crisismanagement kunt u zich inschrijven via onderstaand formulier. Wij houden u dan op de hoogte van de eerst volgende masterclass crisismanagement.

De kosten voor deze Masterclass bedragen € 275,- exclusief BTW per persoon.
Deze prijs is inclusief consumpties.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Een masterclass Crisismanagement bij u op locatie

Wilt u een masterclass Crisismanagement voor al uw medewerkers organiseren dan kan dat natuurlijk ook. Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.