Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Seminar ‘Omgaan met radicalisering’

Het thema ´radicalisering´ staat na de recente aanslagen in Parijs hoog op de politieke en maatschappelijke agenda. Ook in Nederland. Dat brengt zorgen met zich mee en veel vragen. Voor overheden, voor burgers, maar ook voor het bedrijfsleven.

Omgaan met radicalisering gaat verder dan het voorkomen van een terroristische aanslag. Waaruit kun je afleiden dat een medewerker radicaliseert? Wat doe je als organisatie wanneer een medewerker dreigt te radicaliseren? Dien je hier al rekening mee te houden bij het screenen van sollicitanten? Moet je je bedrijfsbeleid veranderen als de terreurdreiging toeneemt? En hoe handel je bij een crisissituatie?

Om op deze en andere vragen antwoord te krijgen, organiseren wij in samenwerking met De Issuemakers op 10 maart 2015 van 13.00 tot 17.30 uur een bijeenkomst rond radicalisering in het Agora Theater (Lelystad). Deze bijeenkomst is bedoeld voor communicatiespecialisten, human resource managers, security managers én leidinggevenden. In een interactief programma zal het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken besproken worden.

Als sprekers treden de volgende experts op: Jan Jaap de Ruiter, Arabist Assistant Professor Tilburg University, Thomas Wiewel, Nationale Politie en Gaico Bos advocaat van Dikhoff van Dongen Advocaten.

Aanmelden

Om zeker te zijn van een plaats, kunt u zich nu alvast aanmelden door middel van het invullen van het onderstaande formulier. Deelname aan de seminar is voor klanten kosteloos en voor niet-klanten bedragen de kosten €95,- excl. btw.

 

[contact-form-7 id=”2580″ title=”Workshop inschrijving”]