Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Relatiemiddag

Op donderdag 5 november aanstaande organiseren wij onze jaarlijkse relatiemiddag. Sinds onze “geboorte”, inmiddels alweer ruim 28 jaar geleden, wonen wij in Lelystad. Juist daarom lijkt het ons leuk om onze relaties mee te nemen in het ontstaan van Flevoland. Het ontstaan van Flevoland is op een mooie interactieve wijze te bewonderen in Nieuwland Erfgoed te Lelystad.     Naast dit boeiende informele programma, willen we ook graag kennis delen. Dit doen we door twee klanten aan het woord te laten over Pre-employment screening en Food Safety.   De sprekers en onderwerpen zijn:

 

MN is een pensioenuitvoeringsorganisatie en heeft te maken met eisen vanuit de Wet Financieel Toezicht. In haar presentatie zal zij ingaan op de drijfveren van MN om pre-employment screening toe te passen en uitleggen hoe ze dit instrument toepassen.   Kortom, uitgelegd zal worden waarom MN screenings uitvoert.

 

  • De heer Jan Verdam, Corporate safety & security Manager bij Lamb Weston over Food Defense.

Lamb Weston is producent van diverse aardappelproducten. Men heeft dagelijks te maken met risico’s die betrekking hebben op de gezondheid van consumenten. In zijn presentatie zal hij aangegeven hoe Lamb Weston omgaat met het reduceren van deze risico’s. daarbij zal hij aangeven welke maatregelen men zoals neemt en hoe deze in de bedrijfsvoering geïntegreerd zijn.

Het volledige programma is als volgt:

  • 13.30 uur             Ontvangst bij Nieuwland Erfgoed aan de Oostvaardersdijk 113 te Lelystad
  • 14.00 uur             Welkomstwoord door Hans Slaman
  • 14.15 uur              Food Defense door Jan Verdam
  • 14.45 uur             Employment screening door Puck Bossert
  • 15.15 uur              Pauze
  • 15.45 uur             Informeel programma
  • 16.30 uur            Afsluitende borrel en hapje

Wij nodigen u hierbij van harte uit, om op 5 november a.s. bij deze relatiemiddag aanwezig te zijn. Wanneer u op deze uitnodiging wilt ingaan, verzoeken wij u vriendelijk om hier in te schrijven.