Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Vacature: Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en commerciële backoffice medewerker

Geen dag is hetzelfde bij ons op de backoffice.

Jouw hoofdtaak zal liggen bij de afdeling employment screening, waar jij klanten en kandidaten begeleidt bij het doorlopen van hun screening en al hun vragen beantwoord, telefonisch of per e-mail.

Daarnaast heb je een ondersteunende functie: je voert administratieve werkzaamheden uit, beheert onze CRM database, maakt projecten en digitale dossiers aan en bent samen met je andere backoffice collega’s het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en voor bezoekers van ons pand.

Kortom, een zeer gevarieerde functie voor een echte duizendpoot.

Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je klantgericht, stressbestendig, houd je van gevarieerd werk en ben je in het bezit van een dosis gezonde humor, dan pas jij perfect in ons team.

Over International Security Partners

Wij zijn een bedrijf dat inmiddels al meer dan 30 jaar onderzoeken uitvoert en adviezen geeft op het gebied van security risico’s. Hierbij kun je denken aan risico’s zoals fraude, bedreiging en afpersing.  Ook zijn wij een belangrijke speler op het gebied van pre-employment screening.

De volledige vacature:

Functie: Backoffice medewerk(st)er, met als hoofdtaak employment screening
Inhoud van het werk: Als backoffice medewerk(st)er ondersteun je onze klanten en kandidaten op het gebied van employment screening. Je staat dagelijks klanten en kandidaten met vragen, zowel telefonisch als per email, te woord.

Naast de werkzaamheden voor screening ondersteun je ook de collega’s met administratieve werkzaamheden, zoals het beheren van de CRM database, het aanmaken van projecten, digitale dossiers en dergelijke.

Bedrijfsgegevens: International Security Partners BV, gevestigd aan Wigstraat 13, 8223 EE Lelystad, telefoon: 0320-284141, website: www.ispbv.nl

Functie-eisen: Minimaal 3 jr. werkervaring hebben in een soortgelijke functie. Ervaring met employment screening is niet noodzakelijk. Wel de bereidheid om hierin ervaring op te willen doen en de opleiding tot Particulier Onderzoeker te behalen (op kosten van de werkgever).

Competenties: Een klant- en servicegerichte instelling en stressbestendig. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Zelfstandig, accuraat en nauwgezet kunnen werken.

Arbeidstijd: 32-40 uur/week.

Arbeidsovereenkomst: Startend op basis van een tijdelijk contract.

Beloning: € 1.885,00 – € 3.206,00 per 4-weeks periode en op basis van een volledige werkweek (40 uur). Een en ander afhankelijk van leeftijd & ervaring.

Solliciteren: Sollicitaties richten aan de heer E. Slaman, manager afdeling fraude & integriteit, info@ispbv.nl

Aanvullende info: Een pre-employment screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Aanvang dienstbetrekking bij voorkeur 1 november 2021.

Over International Security Partners BV

International Security Partners BV, is gehuisvest in een eigen modern kantoor gelegen aan de Wigstraat 13, 8223 EE te Lelystad en bereikbaar op: 0320-284141, website: www.ispbv.nl.

Het familiebedrijf is opgericht in 1987. De organisatie adviseert en voert onderzoeken uit voor haar opdrachtgevers. Dit doen wij op de gebieden screening, cybersecurity, onderzoek naar fraude & integriteit, family security, security consultancy en crisismanagement. In de afgelopen jaren is de organisatie sterk geprofessionaliseerd en gegroeid. De bedrijfscultuur is te kenmerken als: informeel, daadkrachtig en klantgericht. Service excellence vormt de basis voor de uitvoering van de werkzaamheden. Medewerkers worden gezien als een belangrijke succesfactor en krijgen volop ruimte en gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en elke 4 weken wordt er een kantoorlunch en kantoorborrel georganiseerd.

Werving en selectiebureaus

We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken.
Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks.
Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van International Security Partners BV, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.