Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Vacature: Security consultant

Een dag uit de werkweek van een Security Consultant bij International Security Partners:

Maandagochtend start voor jou met een consultancy overleg waar jij bijgepraat wordt over de stand van zaken op het gebied van de werkzaamheden van jouw collega consultants. Jij vertelt op jouw beurt weer over de lopende zaken in jouw portefeuille:

Afgelopen week ben je bezig geweest met een risicoanalyse voor één van jouw relaties, deze week maak jij het rapport af en presenteer jij deze aan de opdrachtgever. Jouw doel is om naar aanleiding van deze analyse de relatie volledig te begeleiden en te ontzorgen op het gebied van de aanwezige risico’s en dat ga jij met deze rapportage en de bijbehorende aanbevelingen zeker bereiken. Daarnaast heb jij afgelopen week een beveiligingsaudit bij een van jouw relaties afgerond en de bevindingen schriftelijk gerapporteerd aan jouw opdrachtgever. Voor komende week heb jij een zeer uitgebreide beveiligingsaudit op een kantoorpand staan, een cyber awareness training en een evaluatie met een opdrachtgever die onlangs slachtoffer is geworden van een cyber incident. Met daarnaast nog een oplevering van een informatiebeveiligingsplan is jouw week goed gevuld.

Na dit overleg stap je in de auto voor je eerste afspraak deze week, nog niet op de snelweg aangekomen gaat je telefoon al over. Eén van jouw relaties heeft een dreigbrief ontvangen en heeft je ondersteuning direct nodig, je agenda wordt direct omgegooid, op naar deze klant, de week is weer begonnen.

Denk jij na het lezen van bovenstaande omschrijving ‘deze baan is mij op het lijf geschreven’, dan zijn wij zeer geïnteresseerd in jouw cv en motivatie.

Wat houdt de functie Security Consultant bij International Security Partners precies in:

Zoals je in bovenstaande omschrijving hebt kunnen lezen zijn de vraagstukken waarmee je in deze functie geconfronteerd kunt worden zeer divers van aard, denk hierbij aan vragen over informatiebeveiliging, crisismanagement, fraudepreventie, beveiliging van kantoren of productielocaties of persoonlijke veiligheid.

De ideale kandidaat heeft een klantgerichte instelling, is stressbestendig, heeft oog voor detail, is zelfstandig, flexibel, professioneel, integer en deskundig. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van een (cyber-) risicoanalyse en daarover rapporteren.
  • Het beoordelen van organisatorische-, bouwkundige- en elektronische beveiligingsmaatregelen.
  • Het opstellen van een functioneel programma van eisen.
  • Het adviseren van opdrachtgevers over uiteenlopende veiligheidsvraagstukken.
  • Het opstellen van beleidsstukken, procedures en protocollen.
  • Het verzorgen van workshops en trainingen.

Kwalificaties:

  • Een afgeronde HBO studie (bv. In de richting van Security Management/Integrale Veiligheid)
  • Bij voorkeur 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Affiniteit met cyber risico’s.

Bedrijfsgegevens:

Werkgever: International Security Partners BV, gevestigd aan Wigstraat 13, 8223 EE Lelystad, telefoon: 0320-284141.

Website: www.ispbv.nl

Activiteiten: International Security Partners adviseert en voert onderzoeken uit voor haar opdrachtgevers. Dit doen wij op de gebieden van fraude, security, persoonlijke veiligheid, crisismanagement en integriteit.

Arbeidstijd: In principe 40 uur/week. Een dienstverband van 32 – 40 uur per week is bespreekbaar.

Arbeidsovereenkomst: Startend op basis van een tijdelijk contract.

Beloning: Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Bedrijfsmiddelen: Voor uitvoering van de functie wordt er een Smartphone, IPad, laptop en bedrijfsauto ter beschikking gesteld.

Solliciteren: Sollicitaties graag per e-mail naar info@ispbv.nl richten aan de heer J.C.P. Slaman, directeur.

Aanvullende info: Een pre-employment screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Aanvang dienstbetrekking z.s.m.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd