Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Vacature: Onderzoeker team screening en forensisch onderzoek

Wij zoeken een getalenteerde en gedreven onderzoeker om ons team screening en forensisch onderzoek te versterken. Ken jij of ben jij die onderzoeker?

 

Ben jij een teamspeler, in het bezit van een dosis gezonde humor, stressbestendig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Over de functie:

Als onderzoeker ga jij je bezig houden met (complexe) fraudeonderzoeken en het rapporteren van de uitkomsten van deze onderzoeken. De rapportages worden door jou opgesteld en zullen een juridische toets met glans doorstaan.

Naast het uitvoeren van de onderzoeken ben je ook in staat om een opdrachtgever te adviseren over de inrichting van een onderzoek en houd jij hen op de hoogte van de voortgang.

In het kader van employment screening ga je integriteitsgesprekken voeren met nieuwe medewerkers van onze opdrachtgevers.

De ideale kandidaat is:

Klantgericht, stressbestendig en heeft oog voor detail. Je kunt goed zelfstandig werken, bent flexibel inzetbaar, professioneel en integer. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Jouw kwalificaties:

  • Een afgeronde HBO studie.
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring hebben in een soortgelijke functie.
  • In het bezit van diploma particulier onderzoeker.
  • In het bezit van een rijbewijs B.
  • Bekendheid met het programma Analyst Notebook is een pre.
  • Affiniteit met cyber risico’s en automatiseringsprocessen.

Wat kun je van ons verwachten:

Een warm welkom binnen een team van enthousiaste medewerkers met elk hun eigen specialiteit.

Naast een goed salaris, passend bij de functie en op basis van leeftijd en ervaring, krijg je de beschikking over een auto-, laptop-, smartphone- en Ipad van de zaak.

Bedrijfsgegevens:

Werkgever: International Security Partners BV, gevestigd aan De Schans 19 21, 8231 KA Lelystad, telefoon: 0320-284141

Activiteiten: International Security Partners adviseert en voert onderzoeken uit voor haar opdrachtgevers. Dit doen wij op de gebieden van fraude, security, persoonlijke veiligheid, crisismanagement en integriteit.

Arbeidstijd: In principe 40 uur/week. Een dienstverband van 32 – 40 uur per week is bespreekbaar.

Arbeidsovereenkomst: Startend op basis van een tijdelijk contract, bij tevredenheid om te zetten in een vast contract voor onbepaalde tijd.

Beloning: € 2.761,00 – € 4.247,00 per maand, afhankelijk van leeftijd & ervaring, op basis van een volledige werkweek (40 uur) met een vaste onkostenvergoeding. Verloning per 4 weken.

Bedrijfsmiddelen: Voor uitvoering van de functie wordt ter beschikking gesteld: Smartphone, IPad, laptop en bedrijfsauto.

Solliciteren: Je sollicitatie inclusief cv kun je mailen naar info@ispbv.nl t.a.v. de heer E. Slaman, Manager Fraude & Integriteit

Aanvullende info: Een pre-employment screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Aanvang dienstbetrekking z.s.m.