Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

MS Amlin Nederland gaat samenwerking aan met First Response partners voor nieuwe Cyberverzekering

MS Amlin in Nederland, onderdeel van de wereldwijde schadeverzekeraar MS Amlin, gaat de samenwerking aan met een team van First Response partners voor de nieuwe Cyberverzekering. Voor crisisondersteuning bij cyberincidenten gaat MS Amlin samenwerken met de gerenommeerde partners International Security Partners (ISP), Kennedy Van der Laan, Grant Thornton en Bex*communicatie. Samen vormen zij het MS Amlin First Response Team.

MS Amlin First Response Team
Op maandag 6 mei aanstaande lanceert MS Amlin haar nieuwe Cyberverzekering in de Nederlandse markt. De Cyberverzekering van MS Amlin biedt mogelijkheden voor alle soorten bedrijven, van grote internationale ondernemingen tot kleine start-ups, en in diverse sectoren.

Het MS Amlin First Response Team staat 24/7 voor onze klanten klaar met onder meer crisismanagement, juridisch advies, IT ondersteuning, forensisch onderzoek en crisiscommunicatie. Deze nationale én internationale dienstverlening is erop gericht om risico’s te beperken en te beheersen.

Patricia Langermans, Specialist Underwriter Cyber bij MS Amlin Property & Casualty Nederland:
”Bij een cyberincident stellen wij onze klanten centraal bij alles wat we doen. Onze specialisten en de gerenommeerde partners van het MS Amlin First Response Team staan voor onze klanten klaar waarbij zij kunnen vertrouwen op onze volledige steun.”

Global PR & Media Lead
Ngozi Emeagi
Tel: +44 (0) 207 746 1097
Ngozi.Emeagi@msamlin.com

Marketing Communications Business Partner (The Netherlands)
Gioia de Graaf
Tel: +31 (0) 20 503 15 13
Gioia.deGraaf@msamlin.com

Over MS Amlim
MS Amlin is een toonaangevende verzekeraar en herverzekeraar, en onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD. Met een historie van 300 jaar en meer dan 2.400 mensen op 26 locaties wereldwijd, bieden wij continuïteit voor bedrijven met de meest complexe en veeleisende risico’s.