Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

International Security Partners heeft haar eigen E-Learning programma ontwikkeld. Dit programma biedt u als klant een laagdrempelige en vriendelijke manier om uw medewerkers te trainen. Dankzij ons interactieve E-learning programma met duidelijke foto's en pakkende filmpjes wordt de deelnemer gemotiveerd en uitgedaagd om de volgende module te starten. Leren door te doen!

Cyber Awareness en Veilig op reis

De E-Learning trainingen van International Security Partners zijn gebaseerd op echte voorbeelden uit onze praktijk. Het programma is samengesteld door de professionals van International Security Partners.

U kunt kiezen uit onze Cyber Awareness training of de training Veilig op reis. Heeft uw organisatie behoefte aan beide opleidingen dan kan dat natuurlijk ook. In ons E-Learning platform kunt u per medewerker de gewenste training toewijzen.

E-Learning Platform

 

Wanneer u kiest voor E-Learning van International Security Partners ontvangt u van ons de inlog gegevens voor de E-learning omgeving van uw organisatie. Dit noemen wij ons E-learning Platform.

Als beheerder van dit platform kunt u kiezen uit verschillende trainingen. Dankzij het eenvoudig te bedienen platform kunt u een training toewijzen aan een medewerker. U bepaalt dus zelf welke medewerker welke training volgt. Daarnaast kunt u de prestaties van elke medewerker volgen en daar waar nodig ondersteuning bieden.

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende modules en iedere module wordt afgesloten met een toets. Hierdoor kan er pas aan een nieuwe module begonnen worden als de informatie uit de betreffende module begrepen is.

Onze trainingen zijn interactief, de deelnemers worden uitgedaagd om actief te participeren.

Uw medewerkers kunnen de training op elk device volgen, wanneer de training met goed gevolg is doorlopen ontvangen de deelnemers een officieel certificaat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op

Meer informatie?
Samantha Oskam
Backoffice medewerker sales