Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Hoe bepaalt u nu of bepaalde cyberrisico’s binnen uw organisatie voldoende zijn afgedekt? Hiervoor is onze Online Cyber Risicoanalyse een geschikte tool. Via deze, door ons ontwikkelde applicatie worden cyberrisico’s geanalyseerd. Het resultaat is een risicoanalyse van informatiebeveiliging waarbij u direct inzicht krijgt tegen welke risico’s u voldoende beschermt bent en waarvoor wellicht nog aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn.

Wil je weten of je weerbaar bent tegen cyberrisico’s?

Het doel van de Online Cyber Risicoanalyse

Met behulp van deze door ons ontwikkelde tool in combinatie met een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, kunt u direct bepalen hoe cyberrisisco’s uw organisatie kunnen beïnvloeden. Daarnaast ziet u gemakkelijk waar u wel of niet (aanvullende) maatregelen zou kunnen nemen.

Organisatorische maatregelen

Om voldoende weerstand te kunnen bieden tegen cyberrisico’s is het belangrijk om een goede balans te vinden in de juiste technische maatregelen (vaak softwarematig) en organisatorische maatregelen. Onder organisatorische maatregelen wordt verstaan het hebben en of formuleren van beleid, procedures, trainingen en dergelijke. Het zijn juist die maatregelen die het gedrag van gebruikers dient te beïnvloeden om zo meer bewust te zijn van informatiebeveiliging.

Hoe werkt de Risicoanalyse?

U doet de analyse online. Via door ons verstrekte inloggegevens komt u in de applicatie en kunt u deze eenvoudig doorlopen. De methodiek is gebaseerd op de formule: Risico = Kans x Impact. Aan de hand van onze vragen en uw antwoorden, wordt er een inschatting gemaakt van de kans dat u getroffen wordt door een cyberincident en hoe groot u de impact waardeert. Wanneer u directe ondersteuning wenst, kunnen wij u telefonisch helpen bij het invullen van de applicatie. Nadat u de vragen heeft beantwoord analyseren wij de door u verstrekte informatie en ontvangt u een uitgebreid rapport.

Resultaat

Zodra u de informatiebeveiliging risicoanalyse heeft afgerond, ontvangt u een rapport met daarin uw aangeleverde informatie en een grafische weergave van de analyse waarop u direct kunt zien wat de kritische punten zijn binnen uw organisatie. Daarnaast ontvangt u een conclusie en door ons gedane aanbevelingen. Aansluitend maken wij een belafspraak met u, om de rapportage telefonisch met u af te stemmen en eventuele vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst te hebben over deze Cyber Risicoanalyse, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via info@ispbv.nl of via 0320-284141.

De Cyber Awareness Training productkaart

Voorkomen van incidenten vraagt bewustzijn (awareness) bij computergebruikers ten aanzien van cyber risico’s. Door kennis en inzicht over het her- en onderkennen van cyber risico’s verhoogt u de Awareness binnen uw onderneming.

Wilt u meer informatie over onze awareness trainingen?
Vul dan onderstaande formulier in en u ontvangt onze Cyber Awareness Training productkaart als PDF-bestand.
Vragen of wenst u direct ondersteuning? Neemt u dan contact met ons op of bel 0320 284 141.

Graag ontvang ik de productkaart Cyber Awareness Training

Meer informatie?
Samantha Oskam
Backoffice medewerker sales