Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Zorg voor basiskennis van informatiebeveiliging

Doen uw medewerkers er alles aan om de informatie van uw organisatie te beschermen? Bewuste medewerkers leiden tot een beter beschermde organisatie. Met behulp van een Awareness Training Cyberrisico’s werken we aan de bewustwording van informatiebeveiliging voor medewerkers, zodat de kans dat uw organisatie slachtoffer wordt van cybercrime aanzienlijk kleiner wordt. De Cybersecurity awareness training van International Security Partners kunnen zowel klassikaal als via E-Learning gevolgd worden.

Inhoud van de training

Cyberrisico's zijn er in een heleboel verschillende vormen, iedere vorm vereist weer een andere aanpak. Het is daarom belangrijk dat de medewerkers van uw organisatie bewust zijn van de werkwijze van cybercriminelen. In de training worden voorbeelden en cases genoemd om deelnemers bewust te maken van onder andere:

  • Diverse vormen van malware;
  • Phishing;
  • CEO-fraude;
  • “Man in the Middle”;
  • Social Engineering;
  • Datalekken.

Tijdens onze informatiebeveiliging training krijgen de deelnemers basiskennis en worden ze niet overspoeld met moeilijke termen en begrippen: de training is voor iedereen goed te volgen. De deelnemers worden uitgedaagd om actief deel te nemen. Doordat er voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt is de training interessant voor iedereen! De deelnemers krijgen bovendien praktische adviezen waarmee ze na afloop zelf aan de slag kunnen. Download onze productkaart Cyber Awareness Training voor meer informatie.

Maatwerk

Wij geloven in het bieden van maatwerk. We stellen daarom graag samen met u een informatiebeveiliging training samen, passend bij de cultuur, normen en waarden van uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?
Samantha Oskam
Backoffice medewerker sales