Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Creëer bewustwording van reis risico's

Reizen is aanzienlijk toegenomen, zowel zakelijk als privé. Dit biedt nieuwe kansen, maar dit brengt ook risico’s met zich mee. Wat in het ene land vanzelfsprekend is, kan in een ander land zelfs een misdaad zijn. Het niet volgen van de lokale wet- en regelgeving is een risico. Daarnaast hebben we te maken met risico’s die voortvloeien uit criminaliteit, zoals diefstal en overval. De verantwoordelijkheid voor je veiligheid draag je in eerste instantie zelf. De E-Learning training veilig reizen heeft als doel om bewustwording te creëren voor bepaalde reis risico’s.

De volgende onderdelen komen aan bod:

Reisvoorbereiding

Hoe bereid een medewerker zich voor, welke informatie is er nodig en welke acties moeten er ondernomen worden

Communicatiemiddelen

Hoe is het netwerk en het bereik in het betreffende land geregeld, is er altijd een mogelijkheid om mobiel te telefoneren of om het internet te gebruiken?

Identiteisbewijzen

Wat zijn de do’s en dont’s bij het identificeren in het buitenland

Herkennen en onderkennen van afwijkend gedrag

Wat zou een verdachte situatie kunnen zijn?

Gedrag in het buitenland

Wat zijn de gewoontes in het land van bestemming en hoe gaat uw medewerker hier mee op. Wat kunnen zij het beste wel doen en wat juist niet.

Vervoer in het buitenland

Hoe is de infrastructuur geregeld, wat zijn de mogelijkheden voor openbaar vervoer, hoe is de situatie op het vliegveld. Kortom hoe komt uw medewerker van A naar B en wat kan deze medewerker beter wel of niet doen.

 

Het E-Learning platform van International Security Partners

De E-Learning trainingen van International Security Partners zijn gebasseerd op echte voorbeelden uit onze praktijk. De programma's zijn samengesteld door de professionals van International Security Partners.

Wanneer u kiest voor E-Learning van International Security Partners ontvangt u van ons de inlog gegevens voor de E-learning omgeving van uw organisatie.
Dit noemen wij ons E-learning Platform.

Als beheerder van dit platform kunt u kiezen uit verschillende trainingen. Dankzij het eenvoudig te bedienen platform kunt u een training toewijzen aan een medewerker.
U bepaalt dus zelf welke medewerker welke training volgt. Als beheerder kunt u de prestaties van elke medewerker volgen en daar waar nodig ondersteuning bieden.

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende modules en iedere module wordt afgesloten met een toets. Hierdoor kan er pas aan een nieuwe module begonnen worden als de informatie uit de betreffende module begrepen is. Onze trainingen zijn interactief, de deelnemers worden uitgedaagd om
actief te participeren. Uw medewerkers kunnen de training op elk device volgen, wanneer de training met goed gevolg is doorlopen ontvangen de deelnemers een certificaat.

Meer informatie?
Samantha Oskam
Backoffice medewerker sales