Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Wilt u verzekerd zijn van een snelle en professionele reactie op incidenten? Dit is cruciaal wanneer u verdere escalatie en/of (reputatie-)schade wilt voorkomen. Voor een adequate reactie biedt International Security Partners onze ‘24/7 Response Service’ ter ondersteuning. Met de service gaan wij een overeenkomst met u aan waarmee we 24-uurs bereikbaarheid en ondersteuning garanderen, en worden er bij een incidentmelding direct noodzakelijke acties ondernomen en gecoördineerd.

Inhoud van de service

De overeenkomst bestaat uit de volgende zaken:

  • 24-uurs bereikbaarheid;
  • Het samenstellen van een protocol om goede incidentopvolging te waarborgen
  • Toegang tot een internationaal netwerk van beveiligings- en veiligheidsspecialisten;
  • Incidentmanagement.

Gespecialiseerde ervaren consultants

Onze 24/7 Response Service wordt uitgevoerd door ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in crisismanagement en weten hoe ze moeten handelen in verschillende noodsituaties. Vanuit hun praktijkervaring bieden ze u concrete adviezen en ondersteuning. Daarbij hebben ze ook aandacht voor de eventuele gevolgen van de gebeurtenis, zoals nazorg voor familieleden of omgang met media. 

De voordelen van onze service zijn:

  • 24-uurs bereikbaarheid en beschikbaarheid
  • De juiste acties bij incidenten
  • Altijd actuele alarmopvolgingsprotocollen
  • Directe hulp en ontzorging

Ondersteuning in het buitenland

Dankzij ons internationale netwerk zijn wij in staat om u ook in het buitenland te ondersteunen. Door een nauwe samenwerking met lokale professionals beschikken wij over rechtstreekse toegang tot informatie over lokale omstandigheden.

Wij helpen u graag verder

Wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen, bepalen we in een persoonlijk gesprek. Download voor een volledig overzicht hieronder onze dienstenkaart ‘Crisismanagement’. Heeft u nog andere vragen over crisismanagement? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Algemeen Directeur