Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een efficiënte en professionele reactie op incidenten is cruciaal ter voorkoming van verdere escalatie en (reputatie-)schade. International Security Partners biedt de mogelijkheid tot het aangaan van een overeenkomst waarbij een 24-uurs bereikbaarheid en ondersteuning wordt gegarandeerd.

In geval van een incidentmelding worden vanuit de ‘24/7 Response Service’ direct de noodzakelijke acties ondernomen en gecoördineerd.

Vertrouw op advies en hulp bij noodsituaties

Onze ‘24/7 Response Service’ wordt uitgevoerd door ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in crisismanagement en weten hoe ze moeten handelen in verschillende noodsituaties. Vanuit hun praktijkervaring bieden ze u concrete adviezen en ondersteuning. Daarbij hebben ze ook aandacht voor de eventuele gevolgen van de gebeurtenis, zoals nazorg voor familieleden of omgang met media.

Voordelen van onze ‘24/7 Response Service’

  • 24 uurs bereikbaarheid & beschikbaarheid
  • De juiste acties bij incidenten
  • Altijd actuele alarm- opvolging protocollen
  • U wordt direct geholpen maar bovenal ontzorgd

Ook in het buitenland

Dankzij ons internationale netwerk zijn wij in staat om u ook in het buitenland te ondersteunen. Door een nauwe samenwerking met lokale professionals beschikken wij over rechtstreekse toegang tot informatie over lokale omstandigheden.

Inhoud van de 24/7 Response Service overeenkomst

Onder de overeenkomst vallen o.a. de volgende zaken:

  • 24-uurs bereikbaarheid
  • Het samenstellen van een protocol om goede incidentopvolging te waarborgen
  • Toegang tot een internationaal netwerk van beveiliging-/veiligheidsspecialisten
  • Incidentmanagement

De juiste ondersteuning op het gebied van crisismanagement

Wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen kunnen we samen met u bepalen in een persoonlijk gesprek. Wilt u verzekerd zijn van de juiste ondersteuning op het gebied van crisismanagement, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0320 284 141.

Overige diensten

International Security Partners is dé specialist op het gebied van crisis management. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, download dan onze dienstenkaart crisismanagement.

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur