Zeker weten of uw (toekomstig) personeel of zakenpartner betrouwbaar is

In een gesprek met een sollicitant of met een potentiële zakenpartner heeft u een indruk gekregen van de betreffende partij. In dat gesprek kan iemand zich echter wel anders voordoen dan dat hij/zij werkelijk is. Een kandidaat kan diploma's hebben gekocht in plaats van behaald. En hoe betrouwbaar is het bedrijf waarmee u zaken wilt doen werkelijk?

Maar ook de mensen binnen uw organisatie spelen een cruciale rol voor de gezondheid van uw onderneming. Laat daarom door ISP een screening uitvoeren, om de betrouwbaarheid van deze mensen te toetsen.

Screening van rechtspersonen en uw medewerkers

Met screening doen we een informatie-analyse van iemands integriteit. Als gespecialiseerd bureau zijn we van mening dat screenings een organisatie helpt bij het beheersen van haar continuïteitsrisico’s. We zien screening dan ook als een risicomanagementinstrument. Bij de inrichting van het screeningsproces houden we rekening met de specifieke bedrijfsrisico’s van uw organisatie.

Specifiek afgestemd op uw organisatie

Het screenen van uw personeel en rechtspersonen is maatwerk. Elke organisatie is anders. Daarom hebben wij geen standaard screening, maar stemmen wij de screening af op de specifieke eisen die uw organisatie stelt. Alle gegevens zijn bij ons veilig. Wij voldoen aan de wet- en regelgeving aangaande privacy.

Wij komen graag kosteloos bij u langs. Samen met u bespreken we de risico’s van de organisatie te analyseren en wij helpen u bij het samenstellen van één of meerdere screeningspakketten. Hierbij krijgt u deskundig advies van één van onze specialisten op het gebied van employment screening. Wilt u meer informatie en/of wenst uw een afspraak, neem dan contact met ons op.

Meer informatie?
Evert Slaman
Coördinator employment screening
We solve!
Inzicht in betrouwbaarheid van betreffende personen?

Wilt u een helder inzicht krijgen in: de identiteit, betrouwbaarheid en integriteit van de betreffende persoon?

Neem contact met ons op
Contact