Wij leggen uw vermoedens vast

Als werkgever bent u natuurlijk trots op uw bedrijf en op uw medewerkers. Helaas komt het nog steeds voor dat er ook medewerkers zijn die ongevraagd en zonder betaling eigendommen van de werkgever mee naar huis nemen.

Heeft u het gevoel dat u bestolen wordt van uw bedrijfsmiddelen? Dan wilt u natuurlijk weten wat er is gebeurd en wie van uw medewerkers erbij betrokken was. Om u hierbij te helpen kunnen we voor u verdachte gedragingen vastleggen met verborgen camera's.

Voorwaarde: concrete aanwijzingen en juridische eisen

Wij beschikken over diverse camera’s om verdachte gedragingen heimelijk vast te kunnen leggen. De beelden worden namelijk op een (digitale) recorder opgeslagen en kunnen als bewijs dienen. Dit mag niet zomaar. Daar moeten wel concrete aanwijzingen voor zijn en er moet aan bepaalde juridische eisen zijn voldaan.

Wat bij ons een belangrijk element is, is dat wij de opgenomen camerabeelden op afstand kunnen analyseren.

De juiste vervolgacties

Met behulp van vastgelegde camerabeelden kunnen wij u ondersteunen bij het nemen van de juiste vervolgacties. Denk hierbij aan arbeidsrechtelijke maatregelen, maar ook bij het eventueel doen van aangifte bij de politie.

Meer informatie?
Dirk van der Woude
Relatiebeheerder en Partner
We solve!
Hoe bewijs ik nu of er van mij gestolen wordt?

We halen uw twijfels weg met geheime cameraopnames. Meer weten over deze werkwijze en hoe we dit voor uw organisatie kunnen inzetten? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Contact