Advies en helpende hand in noodsituatie

Natuurrampen, bedreigingen, kidnapping, overval of inbraak. Het kan voorkomen dat u of uw medewerkers, studenten of familieleden hiermee te maken krijgen. Bij dergelijke situaties is professionele hulp en ondersteuning gewenst.

Een noodsituatie, zoals hierboven beschreven, kondigt zichzelf niet aan. Daarom is onze Response Service 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Bel +31 320 28 41 41

Advies en helpende hand door ervaren consultants

Onze ervaren consultants hebben praktische kennis van crisismanagement en zijn getraind in hoe te handelen in verschillende situaties. Ze bieden u vanuit hun praktijkervaring concrete adviezen en ondersteuning. Daarbij hebben we aandacht voor de gevolgen van gebeurtenissen zoals negatieve publiciteit, zorg voor familieleden en/of collega’s en dergelijke.

Dankzij ons internationale netwerk zijn wij in staat om u ook in het buitenland te ondersteunen. De samenwerking met lokale professionele organisaties biedt ons rechtstreeks toegang tot informatie over lokale omstandigheden.

Alarmafhandeling

Voor families die hun veiligheidszorg aan ons toevertrouwd hebben ziet de Response Service toe op een adequate afhandeling van de alarmmeldingen van voertuig- en/of woonhuisalarmsystemen.

Abonnement op onze Response Service

Met een abonnement op onze Response Service bent u verzekerd van 24/7 deskundig advies en professionele ondersteuning bij incidenten in of buiten Nederland. Vraag ons gerust naar meer informatie.

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur en DGA
We solve!
Advies en helpende hand in noodsituaties?

Een noodsituatie kondigt zichzelf niet aan. Onze hulp en advies achter de hand hebben? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op
Contact