Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Vertrouw op advies en hulp bij noodsituaties

Een natuurramp, bedreiging, kidnapping, overval of inbraak. Een noodsituatie kondigt zichzelf helaas niet aan. Daarom hebben wij de Response Service die 24/7 bereikbaar is. Bel +31 320 28 41 41 voor directe professionele hulp en ondersteuning.

Advies van ervaren consultants

Onze Response Service bestaat uit ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in crisismanagement en weten hoe ze moeten handelen in verschillende noodsituaties. Vanuit hun praktijkervaring bieden ze u concrete adviezen en ondersteuning. Daarbij hebben ze ook aandacht voor de eventuele gevolgen van de gebeurtenis, zoals nazorg voor familieleden of omgang met media.

Ook in het buitenland

Dankzij ons internationale netwerk zijn wij in staat om u ook in het buitenland te ondersteunen. Door een nauwe samenwerking met lokale professionals beschikken wij over rechtstreekse toegang tot informatie over lokale omstandigheden.

Alarmafhandeling

Naast hulp en advies bij noodsituaties draagt onze Response Service ook zorg voor een adequate afhandeling van alarmmeldingen van voertuig- en woonhuis alarmsystemen voor families die hun veiligheidszorg aan ons toevertrouwd hebben binnen het Family Security Office.

Abonnement op Responsive Service

Wilt u ook verzekerd zijn van 24/7 deskundig advies en professionele ondersteuning bij incidenten in of buiten Nederland? Informeer gerust eens naar meer informatie!

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur
We solve!
Advies en helpende hand in noodsituaties?

Een noodsituatie kondigt zichzelf niet aan. Onze hulp en advies achter de hand hebben? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op
Contact

Vraag onze menukaart Screening aan

ISP biedt service op maat, download onze menukaart screening om uw pakket samen te stellen.

Direct downloaden