Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Wees op de hoogte van actuele lokale veiligheidsrisico’s

Als u op zakenreis gaat heeft u waarschijnlijk een duidelijke missie: nieuwe markten aanboren, kennismaken met een potentiële zakenpartner of investeren in een veelbelovend project. Na aankomst wilt u zich onbekommerd op uw doel kunnen concentreren. Zorgen over uw veiligheid verstoren of vertragen het behalen hiervan. Daarom bieden wij u vooraf inzicht in de actuele lokale situatie en de eventuele bijbehorende veiligheidsrisico’s. Zo gaat u volledig voorbereid op reis.

Analyse van de actuele situatie

Dankzij ons internationale netwerk van security professionals kunnen wij een zorgvuldig reis- en verblijfsadvies voor u samenstellen. Hierbij brengen we de actuele situatie van het betreffende land of de regio in kaart en maken we inzichtelijk welke veiligheidsrisico’s er kunnen zijn. Dit helpt u om te bepalen op welke manier u uw reis het beste kunt vormgeven en welke voorzorgsmaatregelen u hierbij moet treffen.

Rapportage op maat

Alle bevindingen die naar voren komen uit onze analyse bundelen we in een op maat gemaakte rapportage. Deze rapportage bestaat uit de volgende onderdelen:

Inventarisatie:

  • Criminaliteit;
  • Politieke stabiliteit;
  • Sociaaleconomisch;
  • Gezondheid.

Advies:

  • Verantwoord reizen: ja of nee?
  • Welke maatregelen dienen te worden getroffen om verantwoord te opereren of risicoreductie?

Specifieke gegevens:

  • Contactgegevens van (lokale) overheidsdiensten
  • Ambassades en consulaten
  • Belangrijke telefoonnummers

Ga ook veilig op zakenreis

Veiligheid gaat voor alles. Laat daarom de eventuele risico’s en de bijbehorende maatregelen in kaart brengen voordat u vertrekt. Zo kunt u met een gerust hart in het vliegtuig stappen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur
We solve!
Advies voor u op reis gaat?

Veilig op zakenreis gaan en veilig thuis komen. We bekijken de actuele situatie van het betreffende gebied en geven u advies. Neem daarvoor contact met ons op.

Neem contact met ons op
Contact

E-Learning van ISP

Wilt U weten of onze E-Learning past binnen uw organisatie, neem contact met ons op voor een gratis proefaccount.

Meer informatie