Met een veilig gevoel door het leven

Veilig voelen is voor de meeste mensen gewoon vanzelfsprekend. Maar wat als die vanzelfsprekendheid wegvalt? En u zich zelfs in uw eigen huis niet meer veilig kunt voelen? Bij ISP willen en laten we u weer veilig door het leven gaan.

De beveiliging van personen vraagt om maatwerk omdat elk persoon uniek is. Daarbij streven we naar een optimale situatie waarbij er een goede balans is tussen veiligheidsrisico’s en beveiligingsmaatregelen.

Waar liggen uw veiligheidsrisico's?

Voordat wij u kunnen adviseren over de te nemen beveiligingsmaatregelen stellen we eerst een risicoprofiel voor u op. Hiervoor doen wij onderzoek om helder te krijgen waar de risico’s voor u zitten en hoe daar het beste mee om gegaan kan worden.

Aan de hand van het risicoprofiel stellen we een set van beveiligingsmaatregelen (het beveiligingsconcept), welke we vervolgens aan u presenteren.

Situaties waar we ons op kunnen richten

Het beveiligingsconcept richt zich daarbij op situaties als:

  • Gezin;
  • Wonen;
  • Vakantie;
  • Reizen;
  • Werken;
  • Veilig internetten;

Optimale bescherming zonder teveel hinder

Wij bieden u een beveiligingsconcept waardoor u optimaal beschermd bent zonder dat u daar in uw dagelijks leven veel hinder van ondervindt.

Uitgangspunt is daarbij altijd dat de beveiligingsmaatregelen u dienen en niet andersom!

Voelt u zich onveilig?

Heerst er bij u een onveilig gevoel? Of wilt u de veiligheidsrisico's inzien voor uw zakenreis? Schakel dan de hulp van onze specialisten in.

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur en DGA
We solve!
Denkt u aan persoonlijke bescherming?

Meer weten over onze beveiligingsconcepten en hoe wij u kunnen beschermen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact met ons op
Contact