Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Bent u beschermd tegen informatielekken?

Binnen elke organisatie is er informatie die niet voor de buitenwereld bestemd is. Het uitlekken van vertrouwelijke informatie kan schadelijke gevolgen hebben voor uw organisatie. Met een quickscan informatiebeveiliging weet u direct of uw organisatie voldoende beschermd is tegen informatielekken.

De informatiebeveiliging (IB) quickscan bestaat uit een risicoanalyse en een inventarisatie van bestaande maatregelen. Deze onderdelen geven samen een duidelijk beeld van het bestaande beveiligingsniveau in relatie tot de mogelijke risico’s.

Risicoanalyse

Met behulp van een risk assessment tool maken we samen met u een waardering van de meest voorkomende en meest relevante risico’s voor uw organisatie. We bekijken tegen welke risico’s u nog maatregelen zou moeten nemen. U kunt hierbij denken aan risico’s als hacking, onverantwoord internetgedrag, phising, diefstal of verlies van informatiedragers, het downloaden van malware of verlies van klantinformatie.

Inventarisatie van bestaande maatregelen

Ook wordt er gekeken welke organisatorische en technische maatregelen er al getroffen zijn en hoe de mensen binnen de organisatie omgaan met risicofactoren. Deze inventarisatie vindt plaats aan de hand van een vragenformulier. Op basis van de antwoorden op deze vragen en de risicoanalyse kunnen we uitspraak doen over het huidige beschermingsniveau en de eventuele maatregelen die getroffen moeten worden.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over deze quickscan.

Meer informatie?
Dirk van der Woude
Relatiebeheerder en Partner
We solve!
Een IB quickscan laten uitvoeren?

Wanneer u meer informatie wenst te hebben over de IB quickscan, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via info@ispbv.nl of bel ons op 0320-284 141

Neem contact met ons op
Contact