Response service

24/7 bereikbaarheid & beschikbaarheid                        +31 320 28 41 41

Als uzelf of één van uw medewerkers, studenten of familieleden te maken krijgen met een bedreigende of noodsituatie zoals bijvoorbeeld: natuurrampen, bedreigingen, kidnapping, overval, inbraak en dergelijke is professionele hulp en ondersteuning gewenst.

Onze Response Service staat voor die gebeurtenissen met 24/7 bereikbaarheid & beschikbaarheid voor u klaar.

Advies en helpende hand

Ervaren consultants met praktische kennis van crisismanagement en getraind in hoe te handelen in verschillende situaties bieden u vanuit hun praktijkervaring concrete adviezen en ondersteuning. Daarbij hebben we aandacht voor de gevolgen van gebeurtenissen zoals negatieve publiciteit, zorg voor familieleden en/of collega’s en dergelijke.

Dankzij ons internationale netwerk zijn wij in staat om u ook in het buitenland te ondersteunen. De samenwerking met lokale professionele organisaties biedt ons rechtstreeks toegang tot informatie over lokale omstandigheden.

PraktijkvoorbeeldJakarta

De volgende case over een student die hinder ondervond tijdens zijn reis door een terroristische aanslag geeft een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.

Alarmafhandeling

Voor families die hun veiligheidszorg aan ons toevertrouwd hebben ziet de Response Service toe op een adequate afhandeling van de alarmmeldingen van voertuig- en/of woonhuisalarmsystemen.

Abonnement

Met een abonnement op onze Response Service bent u verzekerd van 24/7 deskundig advies en professionele ondersteuning bij incidenten in of buiten Nederland.

Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact op met ons.